Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمعیت هلال احمر در جلسه شورای معاونین نسبت به پرداخت مالیات از سوی این جمعیت انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سید امیرمحسن ضیائی در جلسه شورای معاونین جمعیت هلال احمر با اشاره به فضیلت شب‌های قدر؛ گفت: قطعا شب قدر را به راحتی نمی‌توان درک کرد و لذا باید همه تلاش خود را به کار بست تا از لحظه لحظه این شب بهره برد و ان‌شاءالله به حق همین شب‌ها؛ خداوند اتفاقات خیر را برای کشور رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در استان‌های دارای شعب فعال هلال‌احمر، افراد موثری در حال خدمت هستند، عنوان کرد: بر این اساس در ارزیابی‌ها هم باید به این نیروهای موثر و مهم توجه و تلاش کرد تا سیستمی طراحی شود که هر شعبه‌ای بیشتر و مؤثرتر فعالیت می‌کند، بیشتر مورد توجه قرار گیرد و در این زمینه باید نگاه ستاد هم به این شعب بیشتر باشد.



تاکید بر تشکیل کارگروهی به منظور اجرای سازمان یادگیرنده

ضیائی با تشکر از دکتر کاظم جلالی؛ مشاور فناوری جمعیت، برای تعریف سازمان یادگیرنده در هلال‌احمر، گفت: البته اجرای کامل یک سازمان یادگیرنده کار بسیار سختی است؛ چراکه پایه و اساس این سازمان، دانش و تجربه سازمانی است و باید تفکر و نگرش همه افراد تغییر کند و از ملزومات این مهم افزایش ارتباط ریاست و مدیران ارشد با مدیران میانی و حتی پرسنل است.

وی با تاکید بر ضرورت تشکیل کارگروهی به منظور اجرای کامل سازمان یادگیرنده در هلال احمر، عنوان کرد: باید در این کارگروه کارشناسان برون‌سازمانی که سابقه اجرای این برنامه را دارند و کارشناسان داخلی که دانش و عزم به اجرای این برنامه را دارند؛ مشارکت داشته و ارزیابی کنند که در 3 سال گذشته، جمعیت تا چه اندازه به سمت سازمان یادگیرنده حرکت کرده است.



تدوین برنامه 10 ساله جمعیت، همسو با اجرای سازمان یادگیرنده

به گفته رئیس جمعیت هلال‌احمر، این نهاد مردمی همسو در اجرای سازمان یادگیرنده، تدوین برنامه را در اولویت قرار داد و برنامه 10 ساله هلال‌احمر را در قالب دو برنامه پنج ساله تدوین کرد و هم اکنون در سال اول اجرای برنامه قرار دارد؛ اما با توجه به منابع و اعتبارات تا سطح خاصی می‌توان این برنامه را متناسب با اولویت‌های جمعیت، اجرایی کرد.

وی همچنین با بیان اینکه کشور به سمت اخذ مالیات که البته اقدام صحیحی است، پیش می‌رود، خاطرنشان کرد: تمامی سیستم های اقتصادی درست نیز در دنیا به این سمت رفته‌اند؛ چراکه دریافت مالیات، موجب شکل‌گیری رابطه اقتصادی سالم می‌شود.



هیچ جمعیت ملی در دنیا مالیات نمی‌پردازد

ضیائی با اشاره به اینکه هلال‌احمر تا سال 94 معاف از پرداخت مالیات بوده است، اذعان کرد: هیچ جمعیت ملی در دنیا مالیات نمی‌پردازد؛ این مهم حتی در کشورهایی که تمامی افراد، شرکت‌ها، نهادها و دستگاه‌ها هیچ گونه معافیتی نسبت به پرداخت مالیات ندارند؛ صدق می‌کند و هلال‌احمر ایران نیز به عنوان بزرگترین مجموعه داوطلبانه و نهاد خیریه کشور نباید مالیات پرداخت کند؛ چراکه به عنوان نمونه سازمان تدارکات پزشکی هلال‌احمر با سود تقریبی هیچ و بر اساس وظیفه انسانی و اساسنامه‌ای خود توزیع داروهای خاص را بر عهده دارد؛ اما مالیاتی را برای این خدمت خیر پرداخت می‌کند که پول آن را هم هنوز نگرفته است و جمعیت اکنون در سخت‌ترین شرایط بودجه‌ای خود ناچار به پرداخت مالیات است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با تاکید بر اینکه هلال‌احمر برای بازگو کردن شایسته اقدامات خود نیاز به یک سخنگو داشت، گفت: با توجه به تقاضای دکتر آسوبار برای مأمور شدن به منطقه آزاد کیش؛ مقرر شد تا سخنگوی جدیدی برای جمعیت منصوب شود و لذا دکتر جمال‌الدینی؛ معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت از این پس سخنگوی هلال‌احمر نیز خواهند بود و تمامی سازمان‌ها، معاونت‌ها و زیر مجموعه‌های هلال‌احمر مکلفند همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.


استقرار تیم‌های واکنش سریع در شعب استان‌ها

مصطفی محمدیون؛ دبیرکل جمعیت هلال‌احمر هم در این جلسه با اشاره به استقرار تیم‌های واکنش سریع در استان‌ها، گفت: به منظور استقرار نیروهای واکنش سریع در شعب تمامی استان‌ها؛ هم اکنون اعتبار استقرار این نیروها در پنج استان کشور مصوب شده و در اختیار سازمان امداد و نجات قرار گرفته است.

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر با اشاره به برگزاری نخستین جلسه کمیته اموال و املاک جمعیت هلال‌احمر، افزود: بر این اساس اعضای این کمیته مشخص و مقرر شد تا هر یک از اعضا برای بررسی شرایط اموال و املاک جمعیت به طور مستمر در چند استان حضور داشته باشند؛ به علاوه در جلسه‌ای که با رئیس سازمان اموال تملیکی داشتیم قول مساعد دادند تا همه‌نوع همکاری با جمعیت هلال‌احمر در این زمینه انجام شود و برای پیگیری امور؛ معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی به عنوان نماینده هلال‌احمر معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر ، دکتر حسن ابوالقاسم گرجی؛ معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال‌احمر هم در این جلسه از اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان 30 استان کشور در آزمون استخدامی هلال‌احمر به گزینش این جمعیت خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۰۱۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات با بیان اینکه مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف و جلوگیری از رشد محصولات دخانی به حساب می‌آید، درعین حال به ارتباط مصرف مواد دخانی با ابتلا به سرطان اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم مصرف دخانیات را در کشور کنترل کنیم، به طور قطع میزان ابتلا به سرطان نیز حدود یک سوم کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه بررسی‌های برخی از سازمان‌های اقتصادی بیانگر این است که دخانیات بر توسعه پایدار اثر دارد، افزود: مولفه‌های صنعت، تجارت و استعمال دخانیات به عنوان ۳ مانع توسعه در کشورهای «در حال توسعه» هستند. همچنین بنابر اعلام بانک جهانی که یک سازمان اقتصادی است، کشورهای در حال توسعه به منظور توسعه، رشد و اشتغال‌زایی باید با مصرف دخانیات مبارزه کنند. اگرچه بانک جهانی یک سازمان اقتصادی است و در زمینه بهداشت فعالیت نمی‌کند اما از مضرات مصرف دخانیات سخن می‌گوید.

وی با بیان اینکه بانک جهانی بر ضرورت مبارزه با مصرف دخانیات در کشورهای پیشرفته تاکید کرده، افزود: مالیات، مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف و جلوگیری از رشد محصولات دخانی به حساب می‌آید.

مسجدی با اشاره به معاهده «چارچوب کنترل دخانیات» سازمان جهانی بهداشت گفت: سال ۲۰۰۳، معاهده جهانی چارچوب کنترل دخانیات توسط سازمان جهانی بهداشت به تصویب رسید. معاهده سازمان جهانی بهداشت در زمینه کنترل دخانیات دارای چندین ماده است که به موضوع مالیات در یکی از بندهای آن اشاره شده است.

لزوم میانگین ۷۰ تا ۷۵ درصدی مالیات بر قیمت خرده‌فروشی دخانیات

این متخصص با بیان اینکه ایران در منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی قرار دارد، خاطرنشان کرد: از مراکش تا پاکستان عضو کشورهای منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی به حساب می‌آیند. کشورهای منطقه مدیترانه شرقی با استفاده پارامترهای گوناگون نسبت به وضعیت میزان استعمال دخانیات اقدام می‌کنند. میزان مالیات محصولات دخانی باید به نحوی باشد که حداقل ۷۰ تا ۷۵ درصد قیمت خرده‌فروشی به مالیات اختصاص داده شود.

وی با بیان اینکه مالیات محصولات دخانی کشور معادل ۲۸ درصد است، ادامه داد: برخی با افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی مخالفت می‌کنند و مدعی هستند افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی می‌تواند صنعت و اشتغال‌زایی را با چالش مواجه کند. مخالفان افزایش مالیات همچنین ادعا می‌کنند افزایش مالیات می‌تواند منجر به قاچاق محصولات دخانی شود.

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران افزود: بازهم تاکید می‌کنم مخالفان افزایش مالیات بر محصولات دخانی بر قاچاق محصولات دخانی به دلیل افزایش نرخ مالیات تاکید دارند. این درحالیست که میزان مالیات بر محصولات دخانی کشور پاکستان معادل ۷۶ درصد است؛ پرسش «آیا در این کشور محصولات دخانی قاچاق می‌شوند؟» را مطرح می‌کنم؛ در پاسخ به این پرسش باید گفت قاچاق دخانیات در کشور پاکستان انجام می‌شود؛ اگر نرخ مالیات بر محصولات دخانیانی کشور پایین بود، بازهم محصولات دخانی در پاکستان قاچاق می‌شدند.

وی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی کشور تخصصی‌ترین نهاد مالیاتی کشور به حساب می‌آید، افزود: سال ۱۴۰۱، سازمان مالیاتی کشور در نامه‌ای خطاب به مجلس شورای اسلامی نحوه محاسبه نرخ مالیات بر دخانیات را اعلام کرده و در این نامه نحوه محاسبه مالیات بر دخانیات را اعلام کرده است. سازمان مالیاتی کشور در این نامه اعلام کرده است که با نرخ مالیات ابلاغی می‌توان میزان مالیات دریافتی از ۲۲ هزار میلیارد تومان را به ۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش داد. به طور قطع، افزایش مالیات می‌تواند بر میزان مصرف اثر بگذارد و حکم بازدارنده داشته باشد.

مسجدی درباره میزان مالیات در کشورهای دیگر نیز گفت: بررسی‌ها بیانگر این است عراق هرساله میزان مالیات را ۱۰۰ درصد افزایش می‌دهد تا میزان مصرف دخانیات را به صفر درصد برساند.

کاهش ابتلا به سرطان با کنترل دخانیات

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه قوانین ارزشمندی در کشور وجود دارد، افزود: اگرچه قوانین ارزشمند در کشور وجود دارد اما در زمینه اجرای قوانین ضعف داریم. قانون مبارزه با دخانیات در کشور وضع شده اما از منظر اجرای این قانون ضعف داریم. همچنین دو کشور استرالیا و نیوزلند اعلام کرده‌اند که تا پایان سال ۲۰۲۵ میلادی در کشورهای خود، هیچ‌گونه مصرف دخانیاتی وجود ندارد. پرسش «چگونه این کشورها به این جایگاه رسیده‌اند؟» را مطرح می‌کنم. موضوع کنترل مصرف دخانیات از اهمیت فراوانی برخوردار است.

وی در پایان گفت: موضوع کنترل دخانیات از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید در کانون توجه قرار گیرد. بررسی‌ها بیانگر این است که سالانه ۱۵۰ هزار نفر در کشور مبتلا به سرطان می‌شوند و میزان مرگ و میر سالانه ناشی از سرطان معادل ۸۰ هزار نفر است. اگر بتوانیم مصرف دخانیات را در کشور کنترل کنیم، به طور قطع، میزان ابتلا به سرطان حدود یک سوم کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان
  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش
  • امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی / ۷۸ عملیات امداد و نجات در ۴۸ ساعت گذشته صورت گرفت
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش