Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه فرهنگیان، نتایج آزمون پایانی جامع گروه نخست مشمولان قانون تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش را در «سامانه مروارید» به نشانی HR.CFU.AC.IR اعلام کرد.

محمد گل فشان با بیان اینکه  با مشارکت اعضای سازمان تاکنون شش طرح بشردوستانه برای کاهش این بیماری اجرا شده است، گفت: با اجرای طرح جهادی ایران یاران جوان ۶۷۲۴ نفر از اعضای داوطلب سازمان جوانان به ۵۲۷ هزار و ۳۶۵ نفر در سراسر کشور واکسن کرونا تزریق کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح با توجه به دستور رئیس جمعیت و اعلام نیاز دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان ها مبنی بر بکارگیری اعضای کانون های سازمان جوانان هلال احمر در مراکز درمانی و تسریع در امر واکسیناسیون عمومی کرونا و کاهش مرگ و میر هموطنان اجرا شد.

گل فشان گفت: همچنین به  ایام محرم مانند سال گذشته " طرح نذر سلامت ۲ همراه با خادمان حسینی هلال " توسط اعضای هیات های مذهبی حضرت علی اکبر(ع)  اجرا شد.

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: با برگزاری این طرح جوانان عضو هیات های حضرت علی اکبر(ع) جمعیت هلال احمر نسبت به رعایت پروتکل ها و موازین بهداشتی ابلاغ شده از سوی ستاد ملی کرونا به ویژه رعایت فاصله گذاری اجتماعی، ضدعفونی محیط و دست افراد قبل و بعد از برگزاری مراسم، توزیع ماسک میان شرکت کنندگان فاقد ماسک حاضر در هیات های رزمندگان، مساجد، تکایا و حسینیه های بزرگ، گلزارهای شهدا، بقاع متبرکه و امامزاده ها اقدام کردند.

گل فشان با اشاره به اینکه این طرح با توجه به اعلام نیاز  مراکز درمانی و دانشگاهی در خصوص فرسوده شدن کادر درمان و نیاز به جایگزینی افراد آموزش دیده برگزار شد، افزود: با مشارکت ۱۵۴۹ عضو داوطلب هلال احمر در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، مراکز درمانی و بیمارستانی ( بخش های کرونایی)  به صورت مستمر در حال اجرا است و تاکنون ۱۲ هزار و ۷۲۴ نفر از خدمات درمانی اعضا برخوردار شده اند.

وی در ادامه گفت: با توجه به اوج گیری شیوع ویروس کرونا و نظر به اهمیت فرهنگ سازی در این زمینه، سازمان جوانان جمعیت هلال احمر طرح «هر خانه یک سلامتگر» را در راستای مسئولیت اجتماعی اعضای کانون های دانش آموزی هلال احمر و به منظورمشارکت درکاهش شیوع این بیماری اجرا کردیم.

وی افزود: در اجرای این طرح هر عضو کانون دانش آموزی به عنوان سلامتگر خانواده خود، نسبت به راهنمایی اعضای خانواده برای رعایت پروتکل ها اقدام کرد.

گل فشان در توضیح این خبر گفت: بر اساس این طرح دانش آموزان عضو هلال احمر به سایر دوستان، سلامتگر خانواده پیام خود را در قالب فیلم کوتاه موبایلی(حداکثر ۳٠ ثانیه)، نقاشی، خطاطی و... به همراه مشخصات سلامتگر (نام، نام خانوادگی، شهرستان و شماره تلفن همراه) ارسال کرده اند.

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر خاطر نشان کرد: طرح ناظران سلامت به منظور نظارت بر رعایت پروتکل ها و موازین بهداشتی ابلاغ شده از سوی ستاد ملی کرونا به ویژه رعایت فاصله اجتماعی و غربالگری، آموزش کسبه، ضد عفونی دست ها و اماکن، و همچنین تکالیف و ماموریت های تعریف شده درستاد اجرایی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، گل فشان اظهار کرد: در راستای مسئولیت اجتماعی و تحقق اصول و اهداف والای جمعیت هلال احمر در سراسر کشور با حضور و مشارکت جهادی اعضای سازمان جوانان به منظور فرهنگ سازی و تشویق  مردم به  تلقیح واکسن،  به عنوان یکی از جدی ترین راهبردهای مقابله با کرونا، در کنار سایر اقدامات به صورت ویژه در حال اجرا است.

/ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر سازمان جوانان گل فشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۴۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان گفت: طی برگزاری کمیسیون، ۴۵ پرونده تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان‌های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی افزود: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده‌های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیر کشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد.

طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از رؤسای سازمان جهاد کشاورزی، امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

منبع: فارس

کد خبر 750442

دیگر خبرها

  • ۴ کوهنورد گمشده درارتفاعات بام ایران، تلفنی نجات یافتند
  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی / ۷۸ عملیات امداد و نجات در ۴۸ ساعت گذشته صورت گرفت
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش با رقابت ۹۴۲۵ داوطلب در گیلان برگزار شد
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال